Preskočiť na obsah

Slovácka jaternica 2024

Zverejnené 9.9.2024.

Dátum a Čas
21. sep 2024 11:00 – 10:00
Miesto
Trenčianske Bohuslavice
Kategória

Obec Trenčianske Bohuslavice Vás srdečne pozýva na podujatie Slovácka jaternica, ktoré sa uskutoční v sobotu, dňa 21.09.2024.

Pripravený je bohatý sprievodný program a skvelé dobroty od miestnych, lokálnych výrobcov a obcí. V rámci podujatia vystúpia: Myjavskí heligonkári, Detský Folklórny Súbor Čakanka, harmonikár Janko Žabčík, tanečná skupina TB CREW, zaspieva Nikola Kusendová a vystúpia i deti z miestnej Materskej školy.

Večer sa môžete tešiť na vystúpenie skupiny David band a diskotéku 80.rokov. Pre deti bude pripravený skákací hrad a pre odvážnych rodeo býk.

Ďalej bude prebiehať koštovka výherných páleniek a Slovenský rád rytierov destilátov odmení pestovateľov/výhercov „Koštovky pálenky pod vrchom Turecko 2024“.

Sprievodným podujatím bude Slovácka Cyklojazda so štartom o 10.00 hod. na pumtrackovej dráhe v Trenčianskych Bohuslaviciach. Prihlásiť sa môžete cez online prihlasovací formulár. Prezentácia pretekárov bude prebiehať od 8.00 – 9.45 hod. Vyhodnotenie cyklojazdy s tombolou bude v rámci podujatia Slovácka jaternica.

Príďte spolu s nami stráviť príjemné popoludnie a ochutnať dobroty, ktoré Vám mimo iných, pripraví aj obec Haluzice.